Schades Have har alt, moderne lyse lejeboliger, gennemtænkt arkitektur og god beliggenhed

Om du er til vinterbadning, natur, cafeliv eller arkitektur, så ligger lejeboligerne i Schades Have det rigtige sted. Der er kun 2 km til badeanstalten på Islands Brygge, hvor det er muligt at bade hele året rundt. Her kan du få en varm kop kaffe på en af de mange lokale cafeer efter et koldt gys. Er du mere til indendørs kulturoplevelser, så ligger DR Koncerthuset lige rundt om hjørnet med gode mulighed for at høre koncerter med alt fra klassisk til rock.

Man kan næsten se over til skønne Amager Fælled, et naturområde som giver beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur. Her er både hestefolde, bålpladser, legepladser, Grønning Petanquebane, løberuter og en træningspavillon, natur med noget for enhver smag.

Nabolaget er også fyldt med moderne og appellerende arkitektur, herunder DR-bygningerne, koncertsalen og universiteterne – institutioner som giver liv til hele området. Nabolaget er fyldt med traditionelle karréer og villakvarterer, klassiske byrum som vidner om det tyvende århundredes byplanlægning.

signatur_14Indkøb

signatur_15Vuggestuer og Børnehaver

signatur_16Skoler

signatur_17Uddannelse steder

signatur_13Fodboldt

signatur_12Fitness Center

signatur_11Havnebad

signatur_10Cyklesti

signatur_6Hjertestien

signatur_75,3 km

signatur_83,4 km

signatur_92,5 km

signatur_5Udkigspunkt

signatur_4Fugleskjul

signatur_3Picnicplads

signatur_2Grill / Bålplads

signatur_1Ridesti

Herunder finder du nyttige links til nabolaget

Se alle ledige boliger på heimstaden.dk

Ring til os på: 33 75 10 10

Vi står til rådighed

Mandag-torsdag kl. 9.00 – 16.00

Fredag kl. 9.00 – 15.00

Heimstaden er en af Nordens største udlejningsvirksomheder. Vores formål er at eje, restaurere, bygge og administere lejligheder.
Læs mere på heimstaden.com