side-area-logo

Schades Have er et smukt, afbalanceret og harmonisk byggeri

Schades Have er netop også bygget i grænselandet mellem det traditionelle og det moderne og med en arkitektur som helt bevidst forener gammelt og nyt. Samspillet mellem facadens fine lyse flader og teglstenenes eksklusivitet frembringer et smukt og konstant varierende udtryk i bygningen, alt efter lyset og årstiderne – en foranderlighed som understreges af vinduernes bevidst forskudte placeringer. Arkitektoniske valg som giver bygningen et strejf af charmerende asymmetri.

I karréen bruges der udelukkende kvalitetssten fra Petersen Tegl og der er blevet anvendt en ny og progressiv byggeteknik, specifikt udviklet til denne opgave. Netop de forhold giver bygningen et unikt arkitektonisk samspil med bydelen.

Den grønne tanke

Oppe over lejeboligerne i Schades Have finder man grønne tage med Mos-Sedum. Det er en særlig slags tagvegetation, som udover at bidrage med et appellerende grønt islæt, også har en god indvirkning på lokalmiljøet. Planterne opsamler regnvand, aflaster områdets kloaksystemer og bidrager til områdets biodiversitet.

Se alle ledige boliger på heimstaden.dk

Ring til os på: 33 75 10 10

Vi står til rådighed

Mandag-torsdag kl. 9.00 – 16.00

Fredag kl. 9.00 – 15.00

Heimstaden er en af Nordens største udlejningsvirksomheder. Vores formål er at eje, restaurere, bygge og administere lejligheder.
Læs mere på heimstaden.com